Acnee-Pacientul de multe ori se simt inconfortabil în pielea lor. Mai ales pe fata de acnee, imposibil de ascuns. Grijuliu, de îngrijire a pielii poate influența cursul bolii pozitiv. Când ușor pronunțată și mai puțin grave forme de acnee, puteți face chiar Ceva pentru acnee pentru a contracara, de exemplu, necesitatea de a curăța pielea în mod optim, pentru a le găti la îngrijire ulterioară.

De curățare a feței cu impur piele și acnee

foto23Cei care suferă de acnee, ar trebui să curățați fața cu dreptul de alimente. De multe ori este recomandat să folosiți produse de curățare doar în dimineața sau seara, se aplica si curata fata de doua Ori pur și simplu cu apă curată.

Tonic pentru fata si frecarea

Când Victimele ar trebui să fie omise pentru спиртосодержащий tonic pentru fata. Acest lucru va usca pielea numai, în plus, și conduce la faptul că sunteți nachfettet mai repede și mai mult.

Îngrijire după: gratuite parfumuri creme și lichide pentru piele

După curățare, îngrijire de a aplica produse care conțin o mulțime de umiditate, iar pentru tenul gras sau mixt de piele sunt potrivite. O crema buna pentru a renunța la substanțe care irita pielea și curățată de parfum, parabeni, alcool și coloranți. Pielea fetei este foarte gras, este recomandat să utilizați lichide sau geluri care conțin un procent scăzut de grăsime. Pielea uscata, dimpotrivă, este alimentat cu ajutorul cremei, care conține un procent ridicat de umiditate.

Să acorde o atenție la ingrediente

Pentru a menține pielea optim solicitate produse care nu au komedogenen ingrediente. Acest lucru înseamnă că nu există substanțe care formează acnee. Cauzatoare de acnee ingredientele au fost, de exemplu, lanolină, parafină, unt de cacao, Isohexadecane sau rășină, precum și de nucă de cocos, de măsline sau unt de arahide. Printre ingredientele preferate, printre altele, aloe vera, hamamelis sau de musetel. Starea pielii poate fi la fel de favorabil prin substanțe, cum ar fi pantenol, alantoină, Polidocanol sau bisabolol afecta.

Acnee și acnee exprima sau mai bine nu?

De obicei, o persoană aude sau citește de multe ori, că acnee și acnee nu ar trebui să fie exprimate chiar. Ținând cont de igiena, pot fi exprimate acnee, cu toate acestea.

  1. Pregătirea

Pentru prepararea de cosmetice servetele sunt plasate gata. Pensetă, comedoane squeezer sau ace bine sterilizate, pentru a evita infectiile. În plus, în înmuiate în alcool bumbac-uri trebuie să fie pregătite. Make-up pentru fata si înmuiere. Prin aceasta se deschid porii și acnee poate fi mai bine pentru a elimina. În apă caldă getauchter washcloths îndeplinește destinul la fel ca o Baie de aburi. În plus, sauna pentru fata poate fi folosit.

  1. Acnee elimina

Fața și mâinile gata acum optim pentru a elimina acnee. În expresii vă asigurați că nu pune presiune prea mare. În caz contrar, există cicatrici urate, sau, cel puțin în pete roșii. Acnee este eliminat cu ajutorul acului, trebuie să fie încorporat un cos de pe vârful. Nu prea adânc înjunghiere. Apăsarea servetele faciale sunt folosite.

Puteți, de asemenea, elimina acnee cu un profesionist comedoane squeezer. El există într-o varietate de moduri. Din squeezer are o buclă, plasat la aceste cosuri. Atunci când se deplasează în jos spre bărbie, se creează presiune și de conținut nu iese în evidență. Comedoane squeezer detine lopata, epuizeaza coșurile cu un ușor efort, atenție.

Acesta poate fi apăsat numai până la sau mai mult nu va ieși nimic, sau dacă un lichid limpede și sângele se prelinge. În acest caz, întrerup imediat. Stors un cos ar trebui să fie dezinfectate cu Alkoholpad, pentru a preveni inflamatia.

  1. Tratare terțiară

Zonele afectate pot fi tratate după expresii cu zinc sau unguent de galbenele unguent. Acestea acționează oferă efect anti-inflamator, vindecarea ranilor.

De aburi la acnee – Acest lucru trebuie să știți

Bai de aburi sunt absolut util pentru acnee, deoarece acestea sunt considerate mai mult de o curățare profundă. Iar rezultatul poate fi destul de impresionant. Deschide porii si elimina sebumul și grăsime curge. Caldura relaxeaza pielea inflamata persoane. În plus, stimulează circulația sângelui și pielea apare după aburi, în general, mai viguros. Nu este necesar de a utiliza aditivi speciali. Cu toate acestea, este recomandat să utilizați impotriva cosurilor si a punctelor negre de substanțe anti-inflamatorii, pentru a îmbunătăți eficiența.

Aburi – ghid practic

  1. Înainte de baie persoana abzuschminken și clar.
  2. Apa se încălzește și o capacitate corespunzătoare pentru a turna. Cu toate acestea, acest lucru nu se fierbe, în caz contrar sunt posibile arsuri.
  3. Suplimente pe bază de plante.
  4. Capul strâns înfășurată în jurul valorii de vas și cu destul de mare, cu un prosop care acoperă. El cuplurile nu trebuie să iasă.
  5. Pentru rezultate optime, fata de zece-15 minute deasupra aburilor de a păstra.
  6. După o baie de aburi persoana devine dabbed ușor și se aplică o cremă hrănitoare.

Cine doreste domeniu de venele sau foarte tenului sensibil, reduce timpul de expunere la cinci-zece minute. În plus, apa nu trebuie să fie fierbinte.

Este important de remarcat faptul că acneea nu sunt exprimate după aburi. Zonele afectate pot deveni inflamate mai departe. În plus, profunde se formează Abcese.

 

Subterane acnee – ce să fac?

Subterane cosuri in zona fetei (frunte, barbie), nu numai greu și, în principal, de dimensiuni mari. Ele pot fi, uneori, destul de dureros. Cu toate acestea, una înainte de a spune: Pe tip de acnee poate fi exprimată cu adevărat niciodată de mine. Datorită expresii se realizează numai invers, și anume inflamație dureroase.foto24

Ce Machiaj este potrivit pentru acnee?

În mod ideal, va fi o problemă cu lipsa de Machiaj pielea folosi, deoarece porii sunt înfundate, iar în cel mai rău caz poate deteriora tenul chiar.

Komedogene evite ingrediente

Există unele ingrediente care sunt clasificate ca non-comedogenic. Aceste sunt în suspiciune, apariția de acnee și acnee, dar, de asemenea, pete si cosuri legate favorizează. Între timp, mulți producători folosesc în produsele lor, deși plus ‘nu-comedogenic’, cu toate acestea, această caracteristică nu este absolut sigur. O mulțime de Machiaj, oricum contin ingrediente care sunt suspectați, non-comedogenic. Pentru a fi cu adevărat în siguranță, deoarece ajută la doar o privire mai atentă la aceste ingrediente.

Uleiurile naturale nu sunt întotdeauna potrivite

Contrar presupunerea Uleiuri naturale va fi tolerat de orice tip de piele la fel de bine, nu ar trebui să fie astfel mereu. La urma urmei, de multe ori se întâmplă că anume Uleiuri naturale pot contribui la formarea de comedoane. Acestea includ, printre altele, diferite, ceară, grăsimi și Uleiuri, de exemplu, lână, ceară și ulei de măsline, și, de asemenea, ulei de germeni de grâu, ulei de nucă de cocos sau unt de cacao. Nu întotdeauna aceste ingrediente naturale, prin urmare, o garanție că îmbunătățește culoarea tenului. Mai degrabă, acneea se poate agrava încă.

Cel mai bun mod de a încerca

Unul va fi trimis Make-Up și culoarea feței se agravează după câteva zile, ar trebui să fie luate în considerare noi de brand. Poate include substanțe care nu sunt transferate. Fiecare piele reactioneaza diferit și reacționează diferit la anumite alimente. Așa cum este în cerere în căutare adecvate produsului, adesea, de răbdare.

Dacă Machiaj, fara ulei

Persoanele cu probleme de piele, acnee sau acnee ar trebui să utilizeze într-un mod optim colorate hidratante și alimente, pudră, pe bază de. Lichid Foundations de multe ori conțin Ulei și nu este recomandat pentru acest tip de piele. Cei care încă preferă bine neclară Machiaj, trebuie să fie atent pentru a utiliza ulei gratuit produse.

Bine opac Machiaj permit sigur, elimina cosurile si petele dispar. Unele medicamente conțin o parte minoră de acid salicilic, care poate contracara datorită proprietăților anti-inflamatorii formarea de noi acnee.

Camuflaj sau corector?

De exemplu, pentru a ascunde cicatrici și mai puternic în curs de dezvoltare acnee, este recomandat să utilizați de camuflaj. Este destul de opac substanță care ar trebui să fie low-cost se aplică doar pe zonele afectate, ca Prea repede маскообразное și poate arata nenatural. Producătorii de bine-cunoscute камуфляжных de exemplu Derma Color (farmacie) sau Artdeco (Douglas). Produsele sunt disponibile într-o varietate de culori disponibile.

Make-up nu uita

Mai puțin de piele în problemele pielii și acnee mai multe ori. Cine nu vrea să refuze de la make-up, make-up ar trebui să fie sigur înainte de a merge la culcare. De asemenea, aici este important să rețineți că serviciul de curățenie potrivite produse pentru tipul tau de piele. Doar astfel se poate preveni, că starea pielii se deterioreaza.

Sfaturi generale de ingrijire a pielii de la acnee

Cel mai simplu mod este de a folosi articole de toaletă funcție de tipul de piele de brand. Aceste coordonate între ele. Cine vrea să fie pe partea în condiții de siguranță, apeleaza la îngrijire serie de farmacie.

Produse cosmetice, cu un număr minim sau, în general, fără emulgatori și conservanți utilizați.

De Ras nu joacă nici un rol, este de ‘ud sau uscat’. Este important, totuși, că acest lucru contribuie la inflamație și tenul ar putea să se altereze. Prin urmare, aici este nevoie de o mare grijă.