Acneea nu numai adolescenti in timpul pubertatii. Acneea poate aparea la orice, la orice varsta. În principal, specialiștii susțin că dieta mine la fel de bun, ca nu este afectat de acnee. Concomitent, evident, nu știu nimic despre o legătură directă între intestinul sănătate și acnee. Și așa este prescris pentru acnee medicamente care pot avea efecte secundare nocive și în acest caz de acnee, în multe cazuri, chiar și de a îmbunătăți.

În caz de acnee cu toate acestea, există măsuri complexe, care nu doar ajuta la reducerea acnee, dar în același timp extrem de pozitive efecte secundare.

Acnee – o întrebare de tipul de piele?

foto21La unele persoane există într-adevăr pielea, sunt vulnerabile la acnee. „Vulnerabili” nu înseamnă, totuși, că acest tip de piele cu acnee, în orice caz, ar trebui să se întâmple, dar numai faptul că acneea apare atunci când cauzatoare de anumiți factori s-au adunat împreună.

Acnee și influența nivelului de glucoză în sânge

Un echilibru delicat de hormoni depinde de nivelul de zahăr din sânge. În cazul în care nivelul de zahăr din sânge crește, atunci acest lucru duce pentru producerea de Insulină și bruscă acest lucru, la rândul său, duce la creșterea producției de androgeni.

Când acnee nivelul ridicat de insulină evita

Insulina crește nu numai produse de androgeni și, prin urmare, productia de sebum, dar imediat pe mai multe fronturi un impact major în apariția de acnee. Formarea de acnee începe în foliculi de par prin creșterea diviziunea celulara, așa-numitele sunt keratinocite, celule epidermice (epiderma).

Acnee – un semn de supraîncărcare a organelor sau rebutare

Deoarece pielea se referă la unul dintre noastre cele mai mari organe de Dezintoxicare, ea la locul, în cazul în care alte sau rebutare organe cum ar fi rinichii, ficatul și intestinele au fost copleșiți.

La ineficiență dietetice, în abundență de zahăr, tutun și/sau alcool, puțină mișcare și un pic de lumina soarelui cade pe mai multe toxine, acizi și produsele finale ale metabolismului, mai mult sau rebutare pot fabrica organe.

Acnee – de Ce intestine poate provoca acnee

De peste șaptezeci de ani dermatolog Ioan x. Stokes și Donald m. Пиллсбери de influență ale sistemului digestiv la alte zone ale corpului limbi.

Ei au introdus termenul de „intestine-creier-piele-axa” și au explicat acest lucru, după cum urmează: stres Emoțional și obiceiurile alimentare sănătoase modificată florei intestinale, scăderea peristaltismului intestinal, creșterea patologică a permeabilității mucoasei intestinale și a condus la creșterea probe de toxine, ceea ce poate avea o inflamație cronică, precum și creșterea rezistenței la insulină, iar aceasta, la rândul său, la apariția de acnee.

Lipsa de lapte la acnee

Deși laptele și produsele lactate, în general, foarte bună imagine, pot provoca, la unele persoane au acnee, de la alte acnee creșterea sau cel puțin lor de vindecare a preveni.

Laptele este un aliment pentru copil de vițel, care ar trebui să crească cât mai repede. În cele din urmă de lapte conform natură conține hormoni și factori de creștere, și anume cele care au menționat în corpul uman, așa cum am mai sus deja – excesul de diviziunea celulara keratinocitelor, dar și excesul de sebum, dar, de asemenea, (la femei) la o sporită a producției de Androgeni în ovare.2-6

Acnee – complex de terapie

Integrat de terapie acnee este format din mai multe secțiuni:

 • Recuperare de echilibrul hormonal prin următoarele măsuri
 • Construirea microflorei intestinale și de igienă a sistemului digestiv
 • Inhibarea inflamației cronice
 1. cu antibacteriene exterioare acțiunile
 2. cu o creștere de depunere și antioxidanți
 3. o dieta anti-inflamatorii
 • Descărcare organismului prin detoxifiere detoxifiere.
 • Furnizarea de substanțe nutritive și substanțe vitale cu ajutorul alcaline sau Base exces alimentar
 • Corect De Îngrijire A Pielii

Naturale de măsuri pentru interior tratament acnee

 • Igiena intestinală și de construcție a microflorei intestinale
 • Clisme: În cadrul igienă a intestinului și clisme pot fi efectuate cu un irigator.

Încercați să-l! Oamenii au raportat ameliorarea acneei, dacă în decurs de 1 până la 2 săptămâni de zi cu zi colonului-clisma cu două treceri se realizează.

 • Dieta excesul de cunoștințe și anti-inflamatorii dieta de produse low-GL.
 • Detalii au fost discutate mai sus („cei care sufera de acnee și indicele glicemic”). Reduceti toate glicemic ridicat produse alimentare, în special produse care conțin zahăr și izolate de carbohidrati.
 • Evitați acute produse alimentare, produse finite, cu глутаматом și reduceți sare-consum. Utilizați în loc de sare de masă regulate, în viitor, pe bază de plante de sare sau condimente dintr-un amestec de plante de urzică și de semințe.
 • Crește cota de alimente proaspete (fructe, legume, salate). Să acorde o atenție la produsele cu beta-caroten, deoarece deficit de vitamina A este tratată împreună cu deficit de zinc de la unii specialiști în legătură cu acnee. Vitamina A este produsă în organism din beta-caroten. Beta-carotenul se gaseste in multe puternic colorate de produse naturale, cum ar fi, de exemplu, în morcovi, dovleac, legume cu frunze verzi, fructe de padure etc.
 • Să integreze smoothie verde in dieta ta (Green smoothies).
 • Vă rugăm să rețineți înaltă calitate, grăsimi și Uleiuri, ei preferă în acest caz antiinflamatorii Omega-3 acizi grași în formă de seminte de in sau ulei de cânepă pentru salata sau ca un supliment alimentar – este, de asemenea, Chiasaat și Krillöl.

Ei evita Uleiurile rafinate, dar, de asemenea, ulei de floarea-soarelui și/sau ulei de șofrănaș.

Evitați, de asemenea, grăsimi animale substandard produse lactate si mezeluri produse, трансжиры din margarina, carne de animale care au fost hrănite cu cereale (dar nu cu Iarba/fân).

foto22

Utilizați ulei de nucă de cocos pentru Prajit.

 • Bea pe zi, 2,5 litri de apa de izvor proaspata si/sau ceai de plante, deoarece poate stimula eliminarea toxinelor prin rinichi și intestine, și, prin urmare, nu curata pielea.
 • Măriți de zi cu zi a mistuit pe numărul de Fibre cu ajutorul făină de nucă de cocos sau coajă de semințe de psyllium pulbere.
 • Verificați posibilul lapte de vacă sau Iod-intoleranță.
 • Dă organismul entsäuern posibilitatea de a scăpa de toxine și a toxinelor. Informații despre Entsäuerungskur pot fi găsite aici: acidul și baza
 • Îmbunătățiți-vă de un somn de calitate și cantitate: Lipsa de somn duce la inflamarea, și anume-multiplică și creșterea producției de Cortizol. Cortizolul, la rândul său, poate duce la izbucniri de Acnee prin a ridica nivelul de zahăr din sânge și stimulează activitatea glandelor sebacee.
 • Reduce stresul: emoțiile Negative și stresul asociat cu ridicate produse de citokine inflamatorii.

Stresul, de asemenea, crește producția de cortizol presă al glandei suprarenale.

Stresul cronic утяжеляет duce glandele suprarenale-a lungul timpului și poate duce la hipotiroidism.

Hipotiroidismul, cu toate acestea, din nou, duce la o intensă eliberarea de androgeni și, prin urmare, acnee.

 • Pentru a crește aportul de antioxidanti: pentru A stresul și недосып de a gestiona mai bine, nevoia de a crește aportul de antioxidanti. De asemenea, de la acnee, care apar bacterii patogene produc stresul oxidativ (radicalii liberi), care rezultă se poate dezvolta inflamație.

Radicalii liberi pot deteriora celulele pielii și sănătos inhiba cresterea de noi tesuturi, ceea ce duce la mai mult timp de vindecare de la perioada de după izbucnirea acnee cu papule, chisturi și pustule. De calitate și naturale, antioxidanti reduc stresul oxidativ și de a elimina nocive a radicalilor. Valoroase antioxidanti: astaxanthin, glutation și OPC.

 • Tenul gras și nepotrivite cosmetice sunt considerate factori de risc pentru acnee. Ca grăsimea naturală a pielii și produse cosmetice pot înghesui porii pielii și astfel crește acnee. Modalități de îngrijire a pielii de la acnee este prezentat mai jos („naturale măsuri pentru exterior de prelucrare coș”).

Luați în considerare când acnee, că aici mai puțin semnificativ mai mare. Să fie, în orice caz, atent, nu de săpun sau a pielii de a utiliza mijloacele de îngrijire care conțin substanțe chimice nocive, care pot duce apoi din nou probleme cu pielea sau agrava.

Naturale de măsuri pentru exterior de prelucrare acnee

Acneea este o boala care vine din interior. Ea reflectă în Exterior dezechilibru interior. Un tratament care se concentrează doar pe Extern nu POATE duce la o dezvoltare durabilă a avea succes.

Ulterioare naturale, măsuri de acnee, prin urmare, nu poate fi considerată ca o măsură de unul Singur. În schimb, ei completează holistică terapie acnee beneficiu maxim.

Sucul de lamaie si roz de apă împotriva acnee

Suc de lămâie și roz de apă ar trebui să fie aplicat direct pe piele și după 10 minute se clătește cu apă rece și se spală din nou cu. Sucul de lamaie este un astringent natural (trăgând împreună, vindecarea mijloace) și moale, antibacterian вылазка natura взаим de țesut.

Roz de apă acționează ca un revigorant si заживляющий pielea elibereaza de toner și, concomitent, acid citric apă.

Ulei de nucă de cocos la acnee

Вирджин organic ulei de nucă de cocos este considerat a fi un minunat corp cu ulei. Cu hrănitoare, hidratare și proprietăți antimicrobiene face atât unele probleme de pielea moale, netedă și elastică. Chiar și atunci când acnee ulei de nucă de cocos poate fi inclusă în terapie, ca sa pot lupta cu anti-bacterial eficiente de acizi grași dovedit că bacteriile Acnee.